7 aprel 2020, çərşənbə axşamı
.
.
chevron_left chevron_right
MƏTBƏX

İlan balığından kabab- Hazırlanma qaydası

İlan balığından kabab- Hazırlanma qaydası

216 Baxış
İlan balığından kabab- Hazırlanma qaydası

Xəzər minoqası adlı qədim balıq növlərindən olan ilan balığı qida üçün çox uyğundur. Ondan balıq qızartma, uxa, balıq kababı hazırlamaq olar.
 
Bəzən onu su ilanı ilə səhv salırlar, çünki uzunluğu insanı çaşdırır. Amma minoqa ilan yox, balıqdır, üzgəcləri də aydın görünür.
 
Medicina.az maraqlı youtuber və aşpaz Kənan Bədəlovun təqdimatında Xəzər minoqasından çox asan kababın hazırlanmasını təqdim edir.
 
Eynilə tavada da qızarda bilərsiz. Əsas onun sonda necə balıq dürməyə çevrilməsinə baxın.
 
Ətraflı videoda izləyin.
 





Diqqət! Ens.az saytına məxsus materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad edilməlidir. Mətndə səhv tapdıqda, onu seçib ctrl + enter düyməsini basaraq bizə göndərməyinizi xahiş edirik.


Android ƏS olan smartfonunuz varsa, xəbərləri daha rahat oxumaq üçün bu linkə keçərək Play Store mağazasından Ens.az proqramını endirib quraşdıra bilərsiniz.


VİDEO QALEREYA
Çivita-di-Banorecr (Civita di Bagnoregio) - İtaliyada "ölü şəhər". Şəhərə ancaq bu yaxınlarda inşa olunmuş uzun piyada körpüsü ilə getmək mümkündür. 17-ci əsrdə burada güclü zəlzələ olub və ondan sonra şəhər getdikcə adaya çevrilməyə başlayıb, yerli
Emosiya ilə reaksiya ver!
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0 Şərh
  • anonymous user
    Şərhi göndər
  • DAHA ÇOX NƏTİCƏ YÜKLƏ

FAM Group Media X