3 iyun 2020, çərşənbə
.
.
chevron_left chevron_right
SUAL-CAVAB

Yumurtanı necə qaynatmalı?

Yumurtanı necə qaynatmalı?

855 Baxış
Yumurtanı necə qaynatmalı?

Foodinfo.az oxuculara növbəti faydalı məsləhətlərini təqdim edir:

Əti qaynadarkən daha tez bişməsi üçün onu axırda duzlamaq lazımdır;

Yumurta qaynadarkən suda qabığının sınmaması üçün suya 1 çay qaşığı duz tökmək lazımdır;

Çiy tərəvəzlərdən hazırlanmış salatlar süfrəyə qoyulmazdan 15 dəqiqə əvvəl hazırlanmalıdır;

Limondan daha çox şirə sıxmaq üçün onu 5-7 dəqiqə isti suda saxlamaq lazımdır;

Pendiri rahat sürtgəcdən keçirtmək üçün onu bir az qurutmaq lazımdır;

Salatlar üçün tərəvəzlər soyuq halda doğranmalıdır. İsti tərəvəzi doğradıqda salat keyfiyyətini itirir;

Südə şəkər qatıb (1 litr südə 1 çay qaşığı) qaynatdıqda uzun müddət təzə qalır və vitaminləri itmir.





Diqqət! Ens.az saytına məxsus materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad edilməlidir. Mətndə səhv tapdıqda, onu seçib ctrl + enter düyməsini basaraq bizə göndərməyinizi xahiş edirik.


Android ƏS olan smartfonunuz varsa, xəbərləri daha rahat oxumaq üçün bu linkə keçərək Play Store mağazasından Ens.az proqramını endirib quraşdıra bilərsiniz.


VİDEO QALEREYA
1989-cu ildə üç rəngli bayrağımız ilk dəfə Gəncə Şəhər İcra Hakimiyyəti binasının üzərində dalğalanmışdır.
Emosiya ilə reaksiya ver!
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0 Şərh
  • anonymous user
    Şərhi göndər
  • DAHA ÇOX NƏTİCƏ YÜKLƏ
Oxşar xəbərlər

X